Het gezicht achter Ju'elle

Benieuwd naar het gezicht achter Ju'elle?

Hey, ik ben Gwen!

In 2019 besloot ik om eindelijk de sprong te wagen en mijn dromen na te jagen.

Ju’elle was born!

Sounds simpel, maar zo gemakkelijk was die stap niet. Ik zat al een hele tijd in een cirkeltje te draaien. Hard werken als apotheker en marketeer. Twee jonge kindjes die mijn volle aandacht vroegen (en kregen). Ik zal niet de enige zijn die door stress en vermoeidheid verkeerde keuzes bleef maken. Tot mijn lichaam en geest zich volledig verwaarloosd voelden en in opstand kwamen.

Ik zette mijn gekende professioneel leven als apotheker en marketeer even on hold en moest noodgedwongen de tijd nemen om terug te keren naar de basics.

En dan dus… 2019. Als volgende stap in mijn langzame herstel, besloot ik om zelf iets zelf te proberen, mijn eigen kans te wagen, vertrekkend vanuit mijn interne motivatie en drijfveren. Ik ging mijn passie achterna op maat van mijn eigen energiepeil en van mijn liefdevolle gezin.

Het bleef niet bij dromen. Ik sprong op de trein naar Parijs en daar begon de zoektocht pas echt. 

Vanuit mijn grote voorliefde voor kleuren en blijkbaar ook genetische voorbeschiktheid als tetrachromaat (yes! check maar even op wikipedia 😊), mijn passie voor mode en originele combinaties met kledij en accessoires, ging ik op zoek naar creatieve, originele juwelencollecties van over heel de wereld. Wat vind ik zelf écht mooi? Wat zullen mijn klanten ervan vinden? Hoe stel ik een gevarieerde collectie samen die eruit zal springen en die je niet zomaar overal al ziet? 

Op de trein terug hakte ik meteen enkele knopen door. Ik zou starten met twee Braziliaanse collecties (onderling héél verschillend, allebei zéér uniek en in het oog springend) en twee Duitse collecties (de ene met Swarovski kristallen, de andere soberder maar zeer gevarieerd). En stiekem alweer verder dromend van al dat ander moois dat ik later nog wou toevoegen.

En zo begon ik met homesales en pop-ups waar deze collecties bewonderd en gepast konden worden en gaf ik met veel plezier gepast stijladvies. Ondertussen groeide niet alleen het aantal collecties en klanten maar ook het concept en openden we medio 2020 onze webshop zodat vrouwen in heel Vlaanderen en Nederland een unieke touch kunnen toevoegen aan hun outfit. Exclusiviteit, originaliteit en kwaliteit: dat zijn de drie pijlers die wij hoog in het vaandel dragen!

Na de webshop stopte ik nog niet met dromen: ik wil een eigen winkel vol prachtige accessoires! Zo gezegd, zo gedaan ;-) In het najaar 2021 is het eindelijk zover:we openen onze eigen winkel op het Europaplein in De Pinte. In ons karaktervol en gezellig pand vind je niet alleen juwelen maar ook andere accessoires zoals tassen, portefeuilles en sjaals, allemaal met dezelfde kwaliteitseisen die we hanteren voor onze juwelen. Breng ons snel een bezoekje!

Benieuwd hoe mijn collectie er ondertussen uitziet?  Neem zeker een kijkje op onze webshop! 

Wil je ook blijvend verrast worden en op de hoogte blijven van de nieuwste trends en aanbiedingen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Tot snel!

Gwen 

 

 

 

© 2019 - 2023 Ju'elle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel